Teljes honlap készítés

Ha még nincs weblapja, de van eladható terméke, szolgáltatása, amihez szüksége lenne egy weblapra, de nincs, aki megoldja, akkor Ön számára mi vagyunk a megoldás.

Ha nem csak egyszerű weblapot szeretne, hanem olyat, ami látogatót, vásárlót, profitot, üzleti értéket hozna Önnek, vagy növelné meglévő vevői elégedettségét, akkor már két oka van rá, hogy minket válasszon.

Mi nem csak weblapot készítünk Önnek, mi a weblappal együtt stratégiát is tervezünk! A website egy vállalkozás online marketingjének is az alapja, ebből kifolyólag minden egyéb tevékenység célja valamilyen formában kapcsolatos a weblappal.

 

Ha már valamennyire tájékozott az online marketing világában, akkor az alábbi kifejezések ismerősen fognak csengeni. Ám nem minden weboldal rendelkezik az összes tulajdonsággal. Ideális weblap az, amikor ezen jellemzők nagy része együtt sikeresen működik.

  • Egy jó honlap böngésző független: egy weblap nézetének azonosnak kell lennie a legnépszerűbb böngészőkben is, a funkcióknak ugyanúgy kell működnie, akár Google Chrome, Internet Explorer, Opera vagy Mozilla Firefox böngészőről van szó.
  • Egy jó honlap felhasználóbarát: vagyis a látogatók könnyen navigálnak rajta, a weblap webergonómiai szempontból előnyös, az oldalak átláthatóak, az ajánalatkérő form-ok egyszerűek, a funkciók logikusan működnek.
  • Egy jó honlap elég gyors: egy honlap akkor gyors, ha a felépítése és megszerkesztettsége átlátható, optimális méretű képekkel illusztrált, és egyszerű, tiszta, logikus kódokkal megírt. Nélkülözzük a nehezen betöltődő mozgó flash bannereket és bonyolult javascript kódokat, amik amúgy is hátráltatják egy oldal frissülését, így a Google sem veszi észre az új tartalmat az oldalon.
  • Egy jó honlap továbbfejleszthető: nem érdemes elavult rendszerekben gondolkodnia, az újabb fejlesztési technikák alkalmazása után akár más céggel is tovább fejlesztetheti honlapját, vagy mi is bármikor hozzáadhatunk további funkcionális vagy tartalmi egységeket.
  • Egy jó honlap keresőbarát: nem kell majd sokáig keresgélnie weblapját a Google-ben, mert mi úgy alakítjuk majd ki, hogy a fontos kifejezésekre a találati listán jó helyen szerepeljen

 

Egy teljes honlap készítési munka több fontos lépésekből áll. Először alaposan megvizsgáljuk az Ön cégét, mivel foglalkoznak, milyen vásárlóik vannak, (ha pedig nincs, akkor) milyen vevőkörnek szánják az eladásra kínált terméket. Ennek függvényében már tudhatjuk, érdemes-e webshop-ot vagy akár blogot beépíteni a weboldalba. Ez függ a termék természetétől, méretétől, stb.

Részletes specifikációt kell írnunk a fejlesztés elkezdése előtt, milyen legyen az oldal váza, hány menüpontot, oldalt hozzunk létre és webergonómai szempontból ezeket hol és hogyan helyezzük el. Harmadik lépés a design kialakítása, a kívánsága szerint alakítjuk ki a weboldal „ruháját”, összhangba hozva az Ön egyéniségével. A tartalmi oldalak részletes kidolgozás után még igény szerint telepíthetünk hírlevél küldő szoftvert (lehetőség van egyéni fejlesztésre, de ajánlhatunk megvásárolható edm küldő terméket), vagy beépíthető galériát.

Ezek után már csak a tesztelés, majd az élesítés van hátra.

 

Mennyibe kerülhet egy teljesen új weblap? Amennyit Önnek megér. Egy új weblap a cégnek nem költség, hanem befektetés. Bármennyit költhet egy saját, egyedi fejlesztésű weblapra, de mi abban tudunk segíteni Önnek, hogy pontosan mennyit kell költenie ahhoz, hogy a kitűzött célt teljesítse.

Mennyit fizetne azért, hogy havonta +10 vevője legyen? Vagy +50, vagy +100? Egy profi weblappal tulajdonképpen azt vásárolja meg, hogy a jövőben minél több vevőre tehessen szert az internet segítségével, illetve hogy a meglévő vevőket minél jobban ki tudja szolgálni (és azok újra vásároljanak).

Teljes weblapokat a munka összetettsége miatt általában akkor tudunk kivitelezni – és emiatt beárazni – ha végleges specifikációt készítünk, pontos óratervvel és munkamenettel. Ezzel biztosítjuk Önnek a garanciát, az ettől eltérő esetek külön díjazásra kerülnek.

Kérjen ajánlatot teljes weblap készítésre a kapcsolatfelvételi form kitöltésével!

Az ajánlatkérő űrlap kitöltése jelentkezni fogunk, hogy megbeszélhessük a munkával kapcsolatos részleteket.

Ennek célja, hogy minden fontos információt átadhasson nekünk, mielőtt belekezdünk a munkába, ezzel pedig az Ön elégedettségét is növeljük.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.