(Stratégiai) online tanácsadás

  • Mikor, miért érdemes ügynökséghez fordulnia?
  • Miért válasszon minket? / Hogyan válassza ki a megfelelő ügynökséget?
  • Milyen szolgáltatásokat és garanciát várhat tőlünk?

 

1. Mikor, miért érdemes ügynökséghez fordulnia?

Vannak olyan területek, amihez mindenki ért, vagy legalábbis azt gondolja. Első ránézésre az online marketing is könnyű lehet, ám egy folyamatosan változó, szerteágazó és bonyolult területről van szó. Mivel az online marketing eszközök a leghatékonyabbak arra, hogy az Ön üzlete minél több profitot termeljen, érdemes specialistákra, profikra bízni ezek használatát. Az ügynökségen dolgozó szakemberek nagy valószínűséggel már találkoztak az Önéhez hasonló problémákkal küzdő vállalkozással, sokkal többet tudnak segíteni, mintha saját maga kezdené el megoldani a problémáit.

2. Miért válasszon minket?

Mi komplex megoldást nyújtunk Önnek, egyéni, személyes kiszolgálásban lehet része!

Kezdve attól, hogy kollégáink nagy szakmai tapasztalattal, jó áttekintő képességgel és rendszerszemlélettel rendelkeznek, a lehető legmagasabb minőségű munkavégzésre törekszenek.

A feladataink során minden esetben alapos helyzetfelmérést végzünk, konkurenciaelemzéssel együtt. Ezután készítjük el –kérésére- az online stratégiai tervét. A stratégiai tervet lebontva készül el az online marketing eszközök használatát javasló terv. Minden feladatot elemzéssel zárunk, ellenőrizzük a célok megvalósulását!

Új web oldal tervezésénél és készítésénél a honlapot a google keresőre optimalizáljuk és weben megszokott ergonómiai szempontokat vesszük figyelembe.

Tárhelybérlet megrendelése esetén szerverteremben elhelyezett és saját, jól képzett rendszergazdánk által felügyelt szerveren üzemelhet a web oldala. Domain regisztrációt gyorsan, korrekten, pontosan intézünk!

Választhat más ügynökséget is, azonban ha így tesz, figyeljen a következőkre:

  • Nézze meg a szolgáltató weboldalát, ha áttekinthető, világos, igényes, abból sok mindent megtudhatunk.
  • Kérjen árajánlatot! Ha az árajánlat egyértelmű, áttekinthető, pontosan elmondja, hogy mennyiért és mit kapunk, akkor foglalkozzon vele, ellenkező esetben hagyja annyiban.
  • Keresőhirdetési kampány esetén tájékozódjon, hogy a cég, vagy a kampányt kezelő személy rendelkezik-e minősítéssel.
  • Kérjen személyes találkozót! Ez segíthet az elvárások tisztázásában.

 

3. Milyen szolgáltatásokat és garanciát várhat tőlünk?

Mire tudunk garanciát vállalni?

Személyes találkozó alkalmával a tisztázzuk az ügyfél elvárásait. Minden esetben garanciát vállalunk a saját tevékenységünkre!

Fontos tudni, hogy mire az adott weblapból vagy weblaptól bevétel várható, az egy hosszú távú folyamat, miközben az is előfordulhat, hogy stratégiát, módszereket kell váltani kampány közben. Ennek sikeressége nem csak az ügynökségtől függ, hanem magától a terméktől is. Jó áron adják-e el? Megfelelő-e a szolgáltatás? Jól működik az ügyfélszolgálat?

Érthető okokból erre az ügynökségünk nem tud garanciát vállalni.

Ne dőljön be olyan ügynökségi ajánlatnak, amely garantálja a legjobb eredményt vagy a legjobb találati helyet a keresőkben. Ilyet ígérni dőreség. Természetesen törekedni kell a lehető legjobb helyezés elérésére, azonban a legelső pozíciót vállaló cégek ajánlatait mindig fogadja kétkedéssel!

Másrészt nem tudhatja egy megrendelő, hogy milyen módszerekkel éri el ezt az eredményt egy ügynökség. Márpedig az online marketing eszközök nem szabályos használata a weboldal letiltását is eredményezheti, ezáltal óriási presztízs- és profit veszteséget okozva!

Cégünk csak és kizárólag legális és szabályos eszközökkel dolgozik!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.