Mobil alkalmazás

Szeretné a cégének az ismertségét növelni egy iPhone vagy egy Android alkalmazással? Vagy szeretné, hogy ügyfelei további szolgáltatást kapjanak Android okostelefonon? Brand építésre vágyik Nokia Windows mobiltelefonokon? Vagy mindegyik (iPhone, Android, Nokia Windows)  okostelefonra szeretne kitalálni valamilyen mobil alkalmazást, mobil applikációt, ami növeli cégének a márkanevét és/vagy a bevételeit?

Mindenre tudunk megoldást, akár iPhone, Android, Nokia Windows okostelefonra gondol! Stratégiai partnerünkkel közösen minden kihívásra igyekszünk megfelelni!

Mostanában rengeteg olyan megkeresést kaptunk, amely arról szól, hogy „Van egy jó mobil  alkalmazás ötletem!”. Mindenki milliárdos akar lenni egy jó mobil applikáció ötlettel, ami egyáltalán nem baj. Azonban ilyen esetben sajnos, ki kell, hogy ábrándítsunk mindenkit, egy jó ötlet még nagyon kevés a mobil applikációk világában a sikerhez!

Az ötletek nagyon gyakran elbuknak a megvalósításon és a finanszírozáson. A legjobb ötletek sem érnek semmit egy jól működő projekt felépítése és –vezetése, a technikai jellegű minőségi megvalósítás és dokumentálás nélkül. A finanszírozás fontosságát pedig azt hiszem, nem kell részleteznem.

Mi azért vagyunk, hogy az Ön mobil applikáció ötletét sikerre vigyük!

Ahhoz hogy az ötletből értékes mobil alkalmazás (akár iPhone, Android, Nokia Windows op. rendszerű mobiltelefonról van szó) váljon, a projekt megfelelő felépítése, vezetése és -kezelése szükséges. A mobil alkalmazás fejlesztésének pedig a legfontosabb záloga minden esetben a megvalósítás, a technikai fejlesztés minősége!  És természetesen nem feledkezhetünk el a fejlesztések mostohagyerekéről, a tisztességes dokumentáció elkészítéséről sem!

A csapatunk erőssége éppen ezekben a kompetenciákban rejlik!

Mi nem csak szigorúan véve fejlesztünk, hanem a következőkben is segíteni tudunk:

  • Ötlet útja a kreatív tervezésig
  • Piackutatás mobil applikációk területen (iPhone, Android, Nokia Windows)
  • Marketing (online marketing)
  • Projekt menedzsment
  • Technikai fejlesztés (iPhone, Android, Nokia Windows mobil telefonokra)
  • Dokumentáció

 

Csapatunk képes az ügyfél fejével is gondolkodni, más részről tisztában van az okostelefonokra készülő mobil alkalmazás követelményeivel és szabályaival is!

Ha ez a két dolog találkozik, akkor lehet sikerre számítani hosszú távon a mobil applikációk területén!

Ne feledje, akár iPhone, Android, Nokia Windows alapú mobil applikációt szeretne okostelefonra és/vagy mobil telefonra, a Victorinet Internek Kft. és stratégiai partnere a megoldás!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.