Etarget hirdetések

Az ETARGET rendszer a legismertebb kattintás alapú szolgáltató rendszer Magyarországon. (Pay Per Click – PPC) Az Etarget rendszerében több ezer internetes portál site található, a hirdetés célzottan ezeken a tematikus oldalakon helyezhető el.

 

Csak azokért a reklámhirdetésekért kell fizetni az Etarget felé, amelyekre rákattintanak az érdeklődők. Az ETARGET rendszerben magyar, szlovák, cseh, román, szerb, bulgáriai, horvát és lengyel piacvezető portálok szerepelnek.

Előnyei az etarget hirdetéseknek:

  • széles körű lefedettség (több, mint 1783 internetes társportál magyarul, többek között a origo.hu, index.hu, iwiw.hu, lap.hu oldalak, stb.)
  • csak a kattintás után, azaz az eredmény alapján kell fizetni, és csak a hirdető honlapjára érkezett látogatókért
  • a szöveges hirdetés nem tolakodó, és az internethasználók számára nem irritáló
  • pontos célzás a potenciális ügyfelek érdeklődése szerint
  • pontos földrajzi célzás, országonként, megyénként

 

Magyarországon 1783 portálon (Autós Világ, Blikk, Blog, Borsonline, C-Travel, Expressz, Ezoterikus, femina.hu, Fitt élet, Freemail, F1hírek, G-Portál oldalak, Chat.hu, Index, Index Fórum, Inforádió, InforMed, iWiW, Iwiw logós megjelenés, Jogi Fórum, KeyMedia Partnerek, Kirándulástervező, Lakbérinfo.hu, Lap.hu oldalak, Lánglovagok, myVIP, NagyUtazás.hu, Napi Online, Nemzeti Sport Online, Népszabadság Online, Origo, Penzcentrum, Portfólió, SG, SG fórum, Totalcar, Wellnesshétvége, Zoohoo (Etarget.hu), 168 óra…stb.) helyezheti el cége hirdetését, az oldalon jól látható helyen.

A hirdetések elkészítése:

A hirdetés összeállításánál ki kell választani azokat a kulcsszavakat, amelyekre keresve a cég hirdetései megjelenjenek, továbbá meg kell jelölni, milyen oldalakon jelenjen meg a hirdetés, amely oldal valójában lehet szöveges kereső, katalógus, vagy speciális témájú cikk. Így biztosítható, hogy az adott link olyan célcsoport számára jelenjen meg, amely érdeklődik a célportál iránt.

A hirdetés elindítása:

A hirdetési kampány csak akkor indul el, amint Ön feltölti az egyenlegét. Az egyenlegfeltöltés gyakorisága csakis Öntől függ. A feltöltött egyenlegből vonódik le a kattintások ára, amint elfogy a pénz a számlájáról, a hirdetések nem jelennek meg többé. A feltöltendő díjnak nincsenek előre meghatározott fix árai, Ön adhatja meg azt az árat, hogy mennyit szeretne költeni.

Cégünk optimális áron vállalja az etarget hirdetések összeállítását, havi kezelését, és előre megállapodott rendszeres időközönként a jelentések készítését a hirdetés eredményeiről.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.