Munkatársaink

Munkatársainkról

A fiatalos csapat nem garancia a sikerre, de ma már a tapasztalt szavak is furcsán csengenek. Nem akarjuk elvarázsolni, nem csinálunk szemfényvesztést. Tapasztalataink alapján dolgozunk, folyamatosan alakítjuk nézőpontjainkat, alkalmazkodunk a technika, az internet, az offline és online világ találmányaihoz. Fejlődünk és tanulunk, számunkra ügyfeleink visszajelzései a legfontosabbak.

 

Gerő Viktor, partner – üzleti angyalunk.

 

Vincze Magdolna, ügyvezető – kapitány nélkül nincs hajó. Informatikus mérnök és szakközgazda, és számos egyéb szakmai képzésen vett már részt. 15 évig dolgozott multinacionális nagyvállalatoknál középvezetőként és projektvezetőként, majd a mély vízbe ugorva elvállalta a Victorinet Internet Kft. ügyvezetői posztját.
Tudja, hogy a mai világban az ügyfeleknek minőségi, precíz, korrekt munkát végző partnerre van szükségük, olyan cégre, ahol minden ott dolgozó munkatárs maximálisan profi a saját szakterületén. Az ügyfelek kiszolgálása érdekében kollégáitól és magától egyaránt folyamatos fejlődést és szakmai önképzést vár el, amellyel biztosítja, hogy a Victorinet Internet Kft. tartós sikereket érjen el a mai magyar online világban.

 

Zsolt, grafikus – grafikusnak lenni nem egyszerű, mert aki ránéz a munkájára, azonnal látja, hogy az illető szakértő-e vagy hobbiművész. A mi grafikusunk 10 éves ügynökségi tapasztalattal, offline- és online munkák kivitelezésében egyaránt professzionális. Jóban van az Adobe CS5 programmal (és mindennel, ami előtte volt) ezen belül: photoshop, flash, illustrator, indesign rutinszintű használatával bír, valamint alapfokú dreamweaver, actionscript (flash programozás) és after effects készítése sem akadály számára. Hangszerkesztő és vágó programok ismerete már csak extra ajándék repertoárjában. Hallgatója a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemnek, ezt a tudását pedig kizárólag nálunk kamatoztatja.

 

Norbert, rendszergazda – nincs ügynökség rendszergazda nélkül. A mi rendszergazdánk 2004 óta dolgozik a Victorinet Kft-nek, linux alapú szerverének ő a kizárólagos szakértője, emellett e-mail, web- és tűzfal specialista, tárhelyet biztosít nekünk és csakis miatta olyan gyorsak a domain regisztrációink.

 

Külsős munkatársaink

A folyamatos és minőségi munkavégzés érdekében rendszeres időközönként van szükség speciális tudással rendelkező alvállalkozó partnereink bevonására. Partnereinknek ugyanolyan szigorú elvárásoknak kell megfelelniük, mint amit a Victorinet Internet Kft. belső munkatársaitól megkövetelünk, és ugyanolyan profizmussal dolgoznak, mint ha állandó munkatársaink lennének. Évek óta ugyanazok a személyek dolgoznak a cégünknek, így nyugodtan mondhatjuk, hogy állandóságunk, megbízhatóságunk és profizmusunk a sikerünk záloga!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.