Cégünkről

Üdvözöljük a VICTORINET Internet Kft. honlapján!

A VICTORINET Internet Kft. mindazzal foglalkozik, ami biztosítja az Ön és vállalkozása sikerét az online, internetes világban!

Internetes megjelenés stratégiai tervezésével, ennek megfelelő online marketinggel, és a virtuális világban hatékony web oldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. Célunk, hogy megbízóink üzleti tevékenységéhez megtervezzük és megvalósítsuk azt az online jelenlétet, amellyel az üzleti sikereit tovább tudja növelni. Nemcsak, hogy az Interneten keresztül népszerűsítjük, hatékonyan reklámozzuk üzletét és vállalkozását, hanem javaslatainkkal, munkánk segítségével és ésszerű befektetéssel maximalizálhatja a profitját!

A VICTORINET munkatársai 1996 óta foglalkoznak honlapok fejlesztésével, tervezésével és kivitelezésével, kezdetben vezetõ Internetes cégek munkatársaiként, késõbb önállóan Bt, majd 2002. január 1-tõl Kft. formájában. 2010. óta szolgáltatásaink körét online marketing tevékenységekkel bővítettük.

Fiatal, kreativ, dinamikus kollégáink ügyfélközpontú szemlélettel és újszerű megközelítéssel emelkednek ki a hasonló profilú cégek tömegébõl.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.